Blip reviews

(28 total reviews)

Roberto Oliveira

74% approve of CEO

49% positive business outlook

Blip has an employee rating of 3.5 out of 5 stars, based on 28 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Blip employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Tecnologia da informação industry (3.9 stars).

Reviews by job title

28 reviews
5.0
Jun 27, 2023

Boa cultura, bons valores e direção visionária

Anonymous employee
Recommend
Business Outlook

Pros

Empresa valoriza bastante sua cultura e os elementos dela. Literalmente as pessoas podem invocar durante as reuniões e também reconhecer colegas com comportamentos. A direção da empresa é bem receptiva, ao mesmo tempo que tem uma visão de mercado bem interessante. Me sinto parte de algo grande.

Cons

Apesar de gostar da ideia remoto, não estamos tendo muitos encontros presenciais ou formas de encontrar pessoas. Apenas alguns pequenos grupos se reúnem.

5.0
Jun 14, 2023
Recommend
Business Outlook

Pros

Empresa muito boa, ambiente muito gosto. Equipe muito unida. Diretores dão visão muita clara sobre metas e objetivos da empresa e KPI's

Cons

Nada contra até o momento

Viewing 13 - 15 of 28 Reviews

Glassdoor has 1,264 Blip reviews submitted anonymously by Blip employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Blip is right for you.