Suzano reviews

(56 total reviews)

Walter Schalka

73% approve of CEO

77% positive business outlook

Suzano has an employee rating of 4.2 out of 5 stars, based on 56 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have an excellent working experience there. The Suzano employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Manufatura industry (3.7 stars).

Reviews by job title

56 reviews
4.0
Jan 24, 2023
Business Outlook

Pros

Good Salary, good benefits, a company that looks at the future

Cons

Poor quality environment, manager dont deserve to be one (almost of them), workaholic profile company

Suzano Response
Olá! É muito bom ver que você gostou da experiência de trabalhar com a gente e dedicou um tempo a compartilhá-la por aqui. A gente acredita que é possível renovar a vida a partir da árvore e é muito bom saber que você fez parte da nossa história. Abraços!
5.0
Nov 13, 2022

Great company

Business Outlook

Pros

Pays well Likes the diversity

Cons

Hierarchy is a little bit confuse

Suzano Response
Olá! Ficamos muito felizes que você tenha avaliado a Suzano e dado o feedback da sua experiência. Como você trabalha conosco sabe que entre os nossos direcionadores de cultura está "Superar as expectativas nos move", por isso ficamos contentes com a sua avaliação positiva e também atentos aos aspectos que devemos considerar para melhorias. Agradecemos muito o seu tempo e dedicação. Abraços! HRX Suzano.
4.0
Oct 25, 2021

Gerente de produção

Business Outlook

Pros

Time, people, money, challenging, live

Cons

People, cost, live, production, future

Viewing 19 - 21 of 56 Reviews

Glassdoor has 3,532 Suzano reviews submitted anonymously by Suzano employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Suzano is right for you.