Concentrix reviews

(44,678 total reviews)

Chris Caldwell

86% approve of CEO

71% positive business outlook

Concentrix has an employee rating of 3.9 out of 5 stars, based on 44,678 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Concentrix employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Tecnologia da informação industry (3.7 stars).

Reviews by job title

45K reviews
5.0
Dec 17, 2023

Good job!!

Business Outlook

Pros

Good oportunities and good place tô work

Cons

Null , do no Idea!

Concentrix Response
Obrigado pelo seu feedback, todos os comentários são levados a sério para que a Concentrix + Webhelp continue sendo um lugar incrível de se trabalhar!
3.0
Dec 10, 2023
Business Outlook

Pros

É um trabalho estável e você tem a oportunidade de trabalhar usando o inglês. Além disso nunca pagam atrasado e tudo vem certinho.

Cons

Paga mal, até quando se compara com os mesmo cargo na mesma empresa, mas em outro estado. Exige muito pelo o que pagam.

Concentrix Response
Olá! 😊 Lamentamos sinceramente pela sua insatisfação e queremos que saiba que levamos seu feedback muito a sério. Estamos encaminhando suas preocupações ao nosso departamento responsável para análise. Agradecemos imensamente por compartilhar sua experiência conosco. Nosso objetivo é ouvir atentamente para podermos melhorar continuamente. Obrigado por nos ajudar a crescer! #OneTeam#OneCompany #MelhorandoJuntos 🌟
5.0
Oct 29, 2023
Business Outlook

Pros

Flexibility, Transport, Flexible hours, Flexible rules

Cons

Midnight shift, Change in daily routine

Concentrix Response
Agradecemos por compartilhar sua avaliação conosco! Ficamos extremamente felizes em saber que você está satisfeito por ser parte da nossa equipe! Estamos sempre em busca de aprimoramento contínuo em nossos processos, e sua opinião é fundamental para isso. Valorizamos muito o seu feedback! #OneTeam #OneCompany #GameChangers #FuturoDoCX
Viewing 31 - 33 of 44,678 Reviews

Glassdoor has 57,402 Concentrix reviews submitted anonymously by Concentrix employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Concentrix is right for you.