Concentrix reviews

(44,678 total reviews)

Chris Caldwell

86% approve of CEO

71% positive business outlook

Concentrix has an employee rating of 3.9 out of 5 stars, based on 44,678 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Concentrix employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Tecnologia da informação industry (3.7 stars).

Reviews by job title

45K reviews
4.0
Sep 28, 2023

Con

Business Outlook

Pros

Ótima empresa para se trabalhar, bom ambiente com uma grande equipe de trabalho.

Cons

Não tem nada contra, ótima empresa para se trabalhar.

Concentrix Response
Thank you for your feedback. We are extremely glad to know that you are happy to be part of our team!!! Our processes are always in constant improvement and we're always looking on ways to improve! We appreciate your feedback! #OneConcentrix #WeHaveADifferentView #WeInvestInTheFuture
5.0
Jun 20, 2023
Business Outlook

Pros

This company allows you grow.

Cons

Northing to mention here. Everything for me was good.

Concentrix Response
Agradecemos a sua avaliação. Ficamos muito felizes em saber que você eao fazer parte do nosso time!!! Nossos processos estão sempre em constante melhoria e queremos melhorar sempre! Agradecemos seu feedback! #OneConcentrix #TemosUmaVisãoDiferente #InvestimosNoFuturo
3.0
May 31, 2023
Business Outlook

Pros

Pays always on time, career plan

Cons

Bad management, bad benefits, bad facilities

Concentrix Response
Olá, sentimos muito que você se sentiu assim enquanto esteve conosco. Iremos encaminhar seu feedback ao setor responsável e investigar o ocorrido! Obrigado pelo seu feedback. #OneConcentrix #TemosUmaVisãoDiferente #InvestimosNoFuturo
Viewing 37 - 39 of 44,678 Reviews

Glassdoor has 57,402 Concentrix reviews submitted anonymously by Concentrix employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Concentrix is right for you.