Concentrix reviews

(44,707 total reviews)

Chris Caldwell

86% approve of CEO

71% positive business outlook

Concentrix has an employee rating of 3.9 out of 5 stars, based on 44,707 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Concentrix employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Tecnologia da informação industry (3.7 stars).

Reviews by job title

45K reviews
Oct 17, 2024

Great Company

Business Outlook

Pros

people driven strong culture Leaders are close

Cons

Needs to improve the process for the front liners Better benefits

Concentrix Response
Olá! Agradecemos muito pelo seu feedback. Entendemos suas preocupações em relação aos valores de VR e VA. Gostaríamos de ressaltar que oferecemos uma variedade de outros benefícios, como ambientes disruptivos, descontos em escolas e faculdades de idiomas, desconto em creches, seguro de vida e etc. Estamos sempre buscando maneiras de aprimorar a experiência de nossos colaboradores e valorizamos suas sugestões. Obrigado por compartilhar suas impressões!
Oct 15, 2024

Team Leader

Business Outlook

Pros

Empresa valoriza todos os seus colaboradores

Cons

Nada a acrescentar no momento

Concentrix Response
Olá, agradecemos seu feedback. Seu comentário é sempre bem-vindo em todos nossos canais de atendimento!
Oct 15, 2024
Business Outlook

Pros

Boa estrutura, gestão e oportunidades

Cons

Pbo e vt atrasam as vezes

Viewing 7 - 9 of 44,707 Reviews

Glassdoor has 57,428 Concentrix reviews submitted anonymously by Concentrix employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Concentrix is right for you.